Характерите на нашите котки

Проблеми възникващи в съжителството Ви с домашния любимец. Дране на мебели. Уриниране не където трябва. Котките и децата, котките и бабите, котките и телевизора...кой командва?!

Мнениеот stefi_komsiiska » Нед Апр 19, 2009 9:09 am

Алекс изглежда и твоя сладур си пада лудетина :lol: ,че то кое коте не е :lol:
Изображение
Аватар
stefi_komsiiska

Мнениеот alex88 » Нед Апр 19, 2009 11:54 am

днес дори искаше да участва в боядисването на яйцата,представям си го какъвто е беличък.... :lol: :lol: :lol: Изображение
Аватар
alex88

Мнениеот stefi_komsiiska » Нед Апр 19, 2009 12:04 pm

:lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
stefi_komsiiska

Мнениеот sanito_ » Пет Апр 24, 2009 12:18 am

В къщи много ревнуват, понеже Сузи цял ден ходи след мен. Е само дето не влиза в банята с мен докато се къпя (ясно защо :) ) Не и харесва когато съм пред компютъра и все се закача с мен, а като се измори да обикаля и да ми се моли идва и заспива в скута ми. Много е сладка. Не дава да я галя когато аз искам, тогава точно разбира се е време за игра. Та лудичка е надявам се като порасне да се укроти малко.
Аватар
sanito_

Мнениеот marilie » Пет Апр 24, 2009 12:36 am

Е, дай да я видим тази Сузи де!!! ;)
Изображение
Аватар
marilie

Мнениеот sanito_ » Пет Апр 24, 2009 1:46 am

http://www.album.bg/sanitka90/?upload_done=5 това е моето момиче :)
Аватар
sanito_

Мнениеот ELINOR » Пет Апр 24, 2009 9:18 am

Много е сладко твоето малко котанче. Красавица :D :D :D
Аватар
ELINOR

Re: Характерите на нашите котки

Мнениеот Aleksandar » Вто Мар 09, 2010 10:13 pm

ами Сънито от 6:00 до 22:00 не спира да дивее
Изображение
Изображение
Аватар
Aleksandar

Мнениеот Гост » Нед Май 09, 2010 10:44 pm

Моят Томи пък е много кротък.Игрите при него са два пъти на ден-сутрин към 9 часа и вечер,когато започна да оправям леглото.През останалото време или спи,или просто си лежи.спокоен котарак.И пълен непукист-походката му е като на принц,а понякога погледа му е толкова презрителен,че направо ме убива от смях.Много си го обичам аз него.
Гост

Мнениеот Гост » Пон Май 10, 2010 12:18 pm

Аресчо е много див.Постоянно му се играе и лудее,поне по 3 часа на ден си играя с него а през останалото време той си дивее сам или с кучето ми :lol: голям разбойник,само играй и папка постоянно,през деня не му е много до сън,а вечер много късно си ляга,някъде колкото и аз :D много си приличаме с него,освен онази част с постоянното папкане :lol: Катери се по краката ми и си забива ноктите,но аз си го обичкам много,все пак и двамата сме си диванета :lol:
Гост

Мнениеот darkness » Съб Май 22, 2010 10:52 am

Докато Томи беше по-малък от годинка, беше много игрив. Постоянно си намираше с нещо да се закачи, гонеше мухите през лятото, развиваше кълба прежда без проблем, измъкваше си ги направо от сака, "помагаше" на майка ми да плете и шие гоблен и изобщо беше адски активен през целия ден. Докато аз си оправях леглото и се подготвях за сън, той си хапваше и когато си легнех се присламчваше към мен и заспиваше кротко.
Като порасна, предпочиташе да спи по цял ден и евентуално вечер малко да поиграе. Голям мързел стана тогава. Ядеше в легнало положение дори. :D
Не обичаше непознати. Когато имахме гости се навираше, където свари и не излизаше докато не си тръгнат. Ако оставаха в нас се показваше колкото да хапне и отиде до тоалетна и после пак се криеше някъде.
Не беше особено ревнив, но все пак не липсваха и моменти, в които ме искаше само за себе си. Веднъж издра до кръв ръката на най-добрия ми приятел понеже ме беше прегърнал.
Компютърът много го харесваше. Редовно се настаняваше да се мие върху клавиатурата. Така ме научи да излизам от всякъде, за да не пише вместо мен. Веднъж даже беше рестартирал машината натискайки мишката, но как е улучил не знам... Колкото и да го гонех от там, той настояваше, че си харесва местенцето.
Също така обичаше да гледа телевизия. Редовно се настаняваше върху дивана и зяпаше блажено със семейството. Удобно легло му бяха книгите, също така тетрадките и учебниците ми. Учена котка, какво да ви кажа друго :D
Аватар
darkness

Мнениеот marilie » Съб Май 22, 2010 1:34 pm

darkness написа:Учена котка, какво да ви кажа друго :D
Ами кажи ни какво се случи с котето, и защо говориш за него в минало време...
Изображение
Аватар
marilie

Мнениеот darkness » Съб Май 22, 2010 1:48 pm

Ех, избяга котака. Разгони се и докато му намерим женска, някакси намери начин да се измъкне и не се върна. :cry: Чаках го, чаках го, но го няма, така че тези дни ще взема ново котаче, уговорих се вече. :)
Аватар
darkness

Мнениеот marilie » Съб Май 22, 2010 1:51 pm

Мхм. Ами хубаво е че толкова лесно и бързо преживявате загубата... Дано следващото коте го гледате повече от година и половина... А за кастрация чували ли сте?
Изображение
Аватар
marilie

Мнениеот darkness » Съб Май 22, 2010 2:38 pm

И аз се надявам да го гледаме за по-дълго. Честно да си кажа, когато взехме Томи бях адски неинформирана и незаинтересована. Тогава важното беше да имам коте... Сега доста се ровичках, говорих с нашите и решихме да кастрираме Шоши (така се казва бъдещия ми домащен любимец), когато стане на половин година, за да не стане същата случка.
Аватар
darkness

ПредишнаСледваща

Назад към Грижи за котките. Съжителство и дресировка