Важно: клип за уличните котки!!!

Всичко за правата на животните и управлението на популациите

Мнениеот kotence_17 » Пет Юни 05, 2009 4:03 pm

На една...??? :shock: ... нали 1 година е 15 човешки :shock: :shock: :shock:
Аватар
kotence_17

Мнениеот mal-mal » Съб Юни 06, 2009 1:55 pm

На една човешка а не на една котешка :?
Изображение
Аватар
mal-mal

Мнениеот kotence_17 » Съб Юни 06, 2009 2:30 pm

Това е ужасно,много съжалявам.Дано да се върне...
Аватар
kotence_17

Мнениеот mal-mal » Съб Юни 06, 2009 2:46 pm

Дано :(
Изображение
Аватар
mal-mal

Мнениеот galka_st » Вто Юли 14, 2009 12:24 am

Ох това клипче ме трогна и разплака. Наистина малко котки успяват да получат това, което заслужава всяко едно същество. Ако моята шушумига можеше да разбере клипчето щеше да се замисли другият път, когато се отвори вратата и тя понечи да избяга. Браво на хората които дават наистина 2-ри шанс и заслужаваната любов на тези малки сладури. Но колко хора оставят дори собствените си деца на улицата или в приюти, а какво да говорим за домашните любимци.
Аватар
galka_st

Мнениеот zackata » Вто Юли 14, 2009 1:33 am

sad :( :( :(
ivaila написа:Тва една спяща, ядяща топка косми, която ака като самусвал.

Изображение
Аватар
zackata

Горките

Мнениеот mim4os1 » Пон Юли 27, 2009 7:28 pm

Много ми е жал за тея котета!Не бива да бъдат така мъчени от малките глупави и безразумни деца!Това трябва да се спре! :cry:
Аватар
mim4os1

Re: Важно: клип за уличните котки!!!

Мнениеот puhcho_09 » Нед Яну 31, 2010 8:04 pm

Мале какви лоши хора има и как лошо се отнасят към животните.Аз гледах едно котенце в квартала.Но ми се наложи да отида до Силистра.Идваме си минаваме с колата виждам котенцето за което съм се грижела премазано от кола.Сърцето ми се сви и се учудих как може такива хора да извършват това. :cry: :( :|
Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
puhcho_09

Мнениеот bibi » Пет Мар 05, 2010 1:55 pm

Вчера отидохме до един блок леля ми не прати там понеже видяла че има много бездомни котенца и искахме да вземем едно за неа за да го гледа в апартамента. Отидохме с една клетка и докато го примамвахме с храна да дойде....излезна едно момче от входа и ни се скара, каза че нямаме право да вземем котето тъй като то било собственост на блока!!!?!?? :shock: Всички се грижели за него т.е. му давали храна..е хубаво но нали все пак то е навън, а както видяхме там не е мн. сигурно място...има и кучета , и жестоки деца,улицата е оживена,коли минават доста ...Представете си това момче извика още една съседка от блока и не ни дадоха да вземем котенцето....
Казаха че като преживяло тази силната зима, ще преживее всичко!?!? :x
....това се случва в България, и да искаш да спасиш някакво животинче, може и да не ти дадат :!:
bibi

Мнениеот lonesome » Пет Мар 05, 2010 8:57 pm

Олеле майко мила,собственост на блока?!
Каква е тази глупост,животинчето да не е асансьор или стълбище,че да е собственост на голяма общност от хора.
Никой не може да ви се противопостави за това да вземете котето.
Щом толкова много са се загрижили за него,досега щяха да му намерят подслон.
Бабини деветини,като преживяло силната зима,всичко щяло да преживее.По тази логика защо да ядем,след като пак ще огладнеем?!
Моят съвет е да приберете котето,ако наистина имате възможност.....
lonesome

Мнениеот bibi » Чет Мар 18, 2010 2:48 pm

Това котенце не успяхме да го вземем, но все пак взехме едно друго, пак "от улицата" поточно от едно село в което има птицекланица и милото котенце се хранело с мъртви кокошки :cry: , обаче пак се поизмачихме да убедим пазача на птицекланицата да ни го даде :x Тези хора се държат сеедно това са техни животни, а те реално са оставени на улица и хората одвреме-навреме им дават храна. Представете си това малко животинче беше само кожа и кости... а сега такова тумбаче има,напълняло е, храни се добре :) много е сладко,галъовно и игриво и най-важното вече си има свой ДОМ !!!
bibi

Мнениеот Ifffka » Чет Мар 18, 2010 3:47 pm

Честито за малкото котенце :) А за хората, няма какво да говорим просто, били го хранели, и това им дава право да смятат, че това му стига на животинчето. Ще чакаме снимки :)
Изображение
Изображение
Аватар
Ifffka

Мнениеот chichi » Съб Юни 26, 2010 11:10 pm

Аз просто останах ужасена ... Толкова нещастия се случиха напоследък /в личен, а и не само, план/, сега това клипче за котенцата .. ;( Нямам думи ...
Tsamina mina, eh eh ... Waka Waka, eh eh.
Tsamina mina zangalewa, this time for Africa !! :)
Аватар
chichi

Мнениеот pandachina » Пон Юни 28, 2010 11:44 am

За пореден път се убеждавам колко жестоки същества са хората. Били сме разумни ... друг път. :x
Аватар
pandachina

Мнениеот plamyyy » Пон Юли 12, 2010 9:02 pm

Всеки ден виждам такива котета. От Бургас съм и до миналата година имаше такъв проблем с кучетата. За щастие сега рядко може да видиш бездомно куче за сметка на котките. Като се сетя, че такава можеше и да е съдбата и на моето слънце. Много е тъжно да ги гледаш, повечето са болни, а хората, каво им причиняват хората, счупени крачета, изкарани очички, незнам кои и какъв трябва да си, за да причиниш такова нещо на едно толкова мило и беззащитно същество.
Аватар
plamyyy

ПредишнаСледваща

Назад към Защита на животните