Здравейте! Вчера кастрирах моя Пипо. Грижа се за него 5 години. Преди месец се преместихме в ново жилище и беше доста стресиран. Преди две седмици заминахме на гости при майка ми. Нямаше кой да го гледа през тези дни и трябваше да го взема. Майка ми има 3 женски кастрирани котки и 1 мъжки, некастриран. Ненадейно Пипо нападна първо мен, после и майка ми. Беше ужасно... Спукани вени, шуртене на кръв през дупките от зъбите му...
Вчера го закарах в една клиника във Враца и после се прибрахме в "новият" апартамент.
Пипо излезе бързо от упойката. Кастрацията беше извършена в 18,00 ч. и до 23,00 вече ходеше нормално. Повърна два пъти. Тази сутрин обаче непрекъснато "преде" и тича след мен, трие главата си, тялото и опашката си в мен. Като ме види, че съм седнала, скача в скута ми и иска да го галя... Това нормално ли е след като преди две седмици така ужасяващо ме рани? Страх ме е да не ме нападне отново. Четох във форума, че marilie е имала същият като моя проблем. Marilie, моля разкажи твоят котарак нападеше ли теб и родителите ти след кастрация.
Hey, just have a look that i found
managed forex trading